error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Hoogkerk. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Wordt het tijd dat een ervaren schoonmaakbedrijf uit de buurt van Hoogkerk begint bij je? Voor een schoonmaakbedrijf uit Hoogkerk kun je bij Offerte.nl terecht. Via Offerte ga je in contact komen met schoonmaak professionals die voldoen aan je eisen. De volgende vraag is; wat gaat een schoonmaak partner kosten? Professionele schoonmakers in de buurt van Hoogkerk vergelijken via deze site is eenvoudig. Offerte.nl kan je helpen met het uitzoeken van een geschikte schoonmaak partner. Vul je voorkeuren in via onze site, wij brengen je in contact met professionele schoonmakers uit jouw buurt.

Gevel Reiniging Hoogkerk

Je gevels laten poetsen, een project dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Gevels van winkels zijn een visitekaartje van een zaak, deze moeten daarom mooi schoon zijn. Een grondige gevelreiniging zorgt voor een nieuwe uitstraling van je pand. De prijs wordt bepaald door het aantal m2.

Deze opties zijn er:

 • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
 • Chemische reiniging.
 • Stomen werkt goed tegen lichte vervuiling.

Het is slim om je gevel te laten impregneren, dit voorkomt een hoop behandeling in de toekomst.

Vloeronderhoud

Van plan om je vloeren te laten poetsen? Een professioneel schoonmaak bedrijf doet dat graag voor je. Een vloer moet op een goede manier worden behandeld. Schone vloer van je bedrijf of woning betekenen een goed gevoel. Zowel op werk als in je huis. Verschillende soorten vloeren dienen op een specifieke manier schoongemaakt te worden. Dit soort vloeren kunnen de schoonmakers van Offerte.nl behandelen:

 • Betonnen vloeren
 • Tapijt
 • Vloeren van natuursteen
 • Industriële vloeren
 • Rubberen vloeren
 • Vinyl vloeren

Het schoonmaken van je kantoor

Een bedrijfspand schoonmaken laat je liever door iemand anders doen, zodat je je op je werk kunt focussen.

Schoonmaak-professionals kunnen een hoop zaken voor je bedrijf uitvoeren:

 • Prullenmanden verversen
 • Tapijten stofzuigen
 • De bureaus poetsen
 • Toiletten poetsen
 • Ramen zemen
 • Vloeren poetsen

Glasbewassing

Speciale apparaten zijn vereist om de glazen van hoge kantoorpanden te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. De partners van offerte beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

prima

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Ik ben keurig door de bedrijven benaderd. Verder tevreden over de service. BEC Leiderdorp

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Groningen

Appartement schoonmaken

Ik heb in Groningen een appartement van 80 m2 die ik verhuur als 'hotelkamer', 'vakantieappartement', maar net hoe je het wilt noemen. De ruimte moet gemiddeld zo'n 3 a 4 keer per week schoongemaakt worden. Per week zal dit verschillen op welke dagen het moet gebeuren, afhankelijk van de boekingen. Tijdstip, tussen 11 en 16. Zelf ben ik de ene keer een uurtje bezig en de andere keer 2 uurtjes. Wat zijn de taken? - Bedden afhalen - Beddengoed in wasmachine en droger - Bedden opmaken, wisselend 2-6 personen - Kleine badkamer schoonmaken - Keuken schoonmaken - Wc schoonmaken - Stofzuigen - Af en toe ramen lappen - Af en toe vloer dweilen

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Groningen

Kantoor laten schoonmaken

Kantoor schoonmaken, 140m2+

Aangevraagd op 03-09-2018 door een klant in Groningen

Kantoor schoonmaken

Eenmalig kantoor schoonmaken

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaakbedrijf opleidingscentrum

Ons kantoorpand is 235 m2 groot (5 kantoorruimtes, 1 kantine, 2 toiletten). Wij zijn een bedrijf dat cursussen en trainingen aanbiedt aan andere bedrijven. Eens in de zoveel tijd worden er ook trainingen bij ons op locatie gehouden. Om die reden zouden wij graag een flexibel weekrooster willen aanhouden wat betreft de schoonmaak. Wij willen namelijk graag dat in ieder geval de dag voor dat de training plaatsvindt, wordt schoongemaakt.

Aangevraagd op 07-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaakbedrijf fitnessschool

3x per week in de ochtend. schatting 2 a 3 uur. natte ruimtes en fitnesstoestellen

Aangevraagd op 06-08-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaak huis

Betreft een woonhuis in Delfzijl. Wij brengen hier onze uitzendkrachten in onder.

Aangevraagd op 29-07-2018 door een klant in Groningen

Vloeronderhoud

Het betreft een horeca bedrijf, met name vloeren en toiletten, Globaal 6-10 uur per week soms meer,

Aangevraagd op 16-07-2018 door een klant in Groningen

Kantoor schoonmaken

Kantoor schoonmaak met 120 werkplekken en twee vergaderruimten en een keuken. Geen sanitair.

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in Groningen

Schoonmaken na feest

Met onze studenten roeivereniging vieren we ons 140 jarige bestaan met een week lang grote feesten in onze loods en buiten op ons terrein. Hiervoor zoeken we graag een schoonmaakploeg van 4-5 man die de ochtend van 19,21,22,23,24 juli komen schoonmaken tussen 9:00 en 12:00. Het werk bestaat vooral uit het schoonvegen van de loods en het buiten terrein (plastic bekertjes weggooien) en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen.

Aangevraagd op 03-07-2018 door een klant in Groningen

Tandartspraktijk

Het gaat om het schoonmaken van een tandartspraktijk. De huidige schoonmaakster kan dit tijdelijk niet doen. Er is voor twee keer (twee weekenden) vervanging nodig.

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Groningen

Vloeronderhoud

Eenmalig vloeronderhoud

Aangevraagd op 07-05-2018 door een klant in Groningen

Bedrijfsruimte, 300 m2, meerder kantoren

Bedrijfsruimte, 300 m2, meerder kantoren. Stofzuigen, toiletten, bureau's, prullenbakken legen. het gebruikelijke.

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Groningen

reiniging bedrijfspands

Voor ons kantoor in de binnenstad zijn wij, wegens vertrek huidige schoonmaakster, op zoek naar een nieuwe hulp. Wij zijn een planologisch adviesbureau en een stedenbouwkundig bureau met ongeveer 10 werknemers in totaal. Ons kantoor omvat 4 verdiepingen, waarvan 3 redelijk intensief en 1 nauwelijks gebruikt wordt. • Souterrain: 5 werkplekken, 1 kitchenette, 1 toilet, hal, gang en trap • 1e verdieping: 2 werkplekken, kopieerruimte, gang en trap, vergaderruimte en keukentje • 2e verdieping: 4 werkplekken, 2 toiletten, gang en trap • Zolder: 2 overlegplekken We denken dat een wekelijkse inzet van 2 uur voldoende is voor het hele pand. Het schoonmaken zou in de avonduren kunnen plaatsvinden, of in het weekend. Mocht de beoogde hulp liever tijdens kantoortijd willen komen, dan is de vrijdagochtend een mogelijkheid. Graag zouden we van u weten of u een geschikte kandidaat beschikbaar heeft, tegen welk tarief en voorwaarden en hoe uw werkwijze verder zou zijn.