error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Hoevelaken. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je zoekende naar een schoonmaak professional in de buurt van Hoevelaken? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf in Hoevelaken ben je bij Offerte bij de juiste partij. Door onze website te gebruiken zul je in gesprek komen met door ons geselecteerde schoonmaak-partners. De vraag is nu; wat kost dit? Offerte assisteert je bij het uitzoeken van een ervaren schoonmaak hulp. Schoonmaak professionals in de buurt van Hoevelaken vinden via Offerte.nl gaat vlot. Vul je gegevens in op ons aanvraag formulier en wij zorgen ervoor dat goede schoonmakers bij jou in de buurt contact zoeken.

Glasbewassing in Hoevelaken

Glazen wassen van kantoorpanden vereist speciale apparatuur. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. Bij offerte aangesloten partners beschikken over de juiste apparaten.

Schoonmakers voor bij je op kantoor

Je kantoor poetsen kost veel tijd, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaakbedrijven kunnen een hoop zaken voor je kantoor betekenen:

  • Prullenmanden legen
  • Stofzuigen
  • Planten water geven
  • Bureaus schoonhouden
  • Ramen zemen
  • De vloeren moppen

Gevel Reiniging Hoevelaken

Het poetsen van je gevel, een project dat je te ver vooruit schuift. Gevels van winkels hebben een groot effect op het imago van een bedrijf, gevels moeten daarom blinken. Een goede reiniging van je gevel geeft een fijn gevoel. De hoogte van offerte zal bepaald worden door het oppervlakte.

Dit soort opties behoren tot de mogelijkheden:

  • Chemisch reinigen.
  • Met stoom haal je het meeste al weg.
  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).

Gevelreinigers raden vaak aan om je gevel te behandelen, dit bespaart een hoop schoonmaak.

Vloeronderhoud

Ga je de vloer laten reinigen? Een goede schoonmaker doet dat graag voor je. Een vloer dient op de correcte manier behandeld te worden. Schone bedrijf- of huisvloer geven een betere sfeer. Op je werk maar ook in je huis. Verschillende vloeren dienen op een aparte wijze bedandeld te worden. Dit zijn de vloeren waarin onze partners zijn gespecialiseerd; PVC, vloeren van natuursteen, houten vloeren & stalen vloeren.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

goed

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Goed, partijen reageren snel. Wellicht zou het beter zijn om qua werk grote beter te matchen aan de grote van aanbieders.

prima

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 07-09-2018 door een klant in Nijkerk

Schoonmaken huis

Ons witte huis aan de buiten kant ,de verf en de muren , en glaswerk schoonmaken? geen idee hoeveel vierkanten meters het is ? kan er iemand langs komen!

Aangevraagd op 16-07-2018 door een klant in Nijkerk

Huis

Wij zoeken een schoonmaakbedrijf die ons nieuwe huis wil schoonmaken, zodat wij zelf alleen de dozen moeten binnen dragen. Het is een huis met 4 slaapkamer, redelijk grote woonkamer met veel glas. Ook graag glas en houtwerk buiten.

Aangevraagd op 09-04-2018 door een klant in Nijkerk

Stofzuigen boven en benedenverdieping

Stofzuigen boven en benedenverdieping, schoonmaken 4x toilet en klein halletje, afnemen kantoormeubilair, 1x keuken en 1x pantry