error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Groesbeek. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je geen trek in schoonmaken, maar wil je het liever door een schoonmaak partner uit de buurt van Groesbeek laten doen? Voor een professionele schoonmaker uit Groesbeek is je zoektocht klaar. Door onze site te gebruiken kunnen wij je in gesprek brengen met door ons geselecteerde schoonmaak-professionals die aan jouw eisen voldoen Een vraag waar wij je mee kunnen helpen is; wat gaat een professionele schoonmaker kosten? Goede schoonmakers in Groesbeek inhuren op Offerte.nl gaat gemakkelijk. Offerte helpt je graag bij het zoeken van een betrouwbare schoonmaak partner. Dien je gegevens en voorkeuren in via ons formulier en wij zorgen ervoor dat goede schoonmakers uit je regio een offerte doen.

Kantoor reiniging

Het schoonhouden van je werkplek kost onnodig veel tijd, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Schoonmaak-partners kunnen een hoop zaken voor je kantoor regelen:

  • Stofzuigen
  • Planten wateren
  • Bureaus schoonhouden
  • Zorgen dat de toiletten schoon zijn
  • Ramen zemen
  • Vloeren moppen
  • Prullenmanden leegmaken

Gevel Reiniging Groesbeek

Gevelreiniging, een taakje dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Winkelgevels dragen bij aan het imago van een zaak, je gevels moeten daarom blinken. Een goede reiniging van je gevel geeft een fijn gevoel. Er worden kosten gerekend voor het aantal m2.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Stomen is het best tegen licht vuil.
  • Met chemische middelen (vooral geschikt voor verfresten of roetdeeltjes).

Offerte raadt je aan om je gevel te laten impregneren, dit voorkomt extra werk.

Vloeronderhoud

Wil je de vloeren laten reinigen? Goede schoonmakers willen je daarmee helpen. Je vloer dient volgens een correcte manier verzorgd te worden. Schone ruimtes betekenen een goed gevoel. In huis maar ook op werk. Verschillende vloeren dienen op een speciale wijze gereinigd te worden. Dit zijn de vloeren waarin onze schoonmaakpartners zijn gespecialiseerd; PVC vloeren, tapijt, houten vloeren en fabrieksvloeren.

Glasbewassing in Groesbeek

Er is speciale apparatuur nodig voor glazen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. Bij offerte aangesloten partners hebben de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Snel in te vullen en praktisch Ook snel reacties van een aantal partijen op de offerte

Reacties ontvangen van vijf schoonmaakbedrijven. Wij zijn nog in gesprek met deze bedrijven. Woensdag nemen we een besluit welk bedrijf door ons wordt uitverkoren.

Geen toelichting

Goed aanbod, maar het zou fijn zijn als ik kan aangeven wanneer ik gewenst gebeld te worden of een maximum op de aanbieders kan zetten zodat ik niet 9 telefoontjes ontvang binnen een tijdsbestek van minder dan 24 uur. (Op z'n minst kunnen aangeven wat mijn eigen werktijden en bereikbare momenten zijn zou al veel helpen.)

Geen toelichting

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-08-2018 door een klant in Berg en Dal

Huis schoonmaken

Buitenkant huis in de nok ramen en houtwerk schoonmaken. Aan twee kanten.