error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Giessendam. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je geen zin om te schrobben, maar wil je het liever door een professioneel bedrijf uit de buurt van Giessendam laten doen? Voor een goede schoonmaker in de buurt van Giessendam ben je naar alle waarschijnlijkheid uitgezocht. Via Offerte ga je in gesprek komen met door ons geselecteerde schoonmaak bedrijven uit de buurt. Wat kan ik voor een factuur verwachten, is een veelgestelde vraag. Offerte ondersteunt bij het kiezen van een juiste schoonmaak professional. Schoonmaak partners in Giessendam contacten via Offerte.nl gaat gemakkelijk. Dien je wensen in via onze site, wij brengen je in contact met goede schoonmakers bij jou in de buurt.

Gevel Reiniging Giessendam

Je gevel laten schoonmaken, een taakje dat je nooit op tijd doet. Winkelgevels hebben een grote invloed op de uitstraling van een zaak, je gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede reiniging van je gevel zorgt voor een nieuwe uitstraling van je pand. De m2 bepaalt de prijs.

Dit soort opties behoren tot de mogelijkheden:

  • Chemische reiniging.
  • Met stoom kun je licht vuil gemakkelijk laten verdwijnen.
  • Zandstralen werkt het best voor verfresten en zwaar vuil.

Om werk in de toekomst te voorkomen, raden schoonmakers je aan om de gevels te laten impregneren.

Vloeronderhoud

Je vloer schoonmaken? Schoonmaakbedrijven willen daarmee ondersteunen. Je vloeren dienen op een goede manier te worden onderhouden. Een schoongemaakte ruimte geeft een gevoel van rust. In huis maar ook op werk. Veel soorten dienen op een specifieke manier schoongemaakt te worden. Dit zijn de vloeren waarin de partners van Offerte zijn gespecialiseerd; vloeren van tegels, tapijten, vloeren in fabrieken & vinyl.

Het schoonmaken van je kantoor

Een bedrijfspand schoonmaken laat je liever door iemand anders doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Schoonmaak specialisten kunnen het volgende voor je bedrijf oppakken:

  • Stofzuigen
  • De planten water geven
  • De bureaus schoonmaken
  • Het sanitair onderhouden
  • Het lappen van de ramen
  • Het boenen van de vloeren
  • Vuilnisbakken legen

Glasbewassing in Giessendam

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Ladders van hoger dan 10 meter zijn tegenwoordig verboden. Bij offerte aangesloten partners beschikken over de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Snelle reactie van zowel (blijkbaar ) van offerte.nl en van de bedrijven die ik zoek.

ok

Top, heel snel reactie gekregen en 3 offertes ontvangen

Geen toelichting

Geen toelichting

Ik kreeg snel contact met een aantal bedrijven die voor mij een offerte willen opstellen. Dit scheelt mij enorm veel tijd!

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 28-06-2018 door een klant in Hardinxveld-Giessendam

Tijdelijk

Wij zijn op zoek naar tijdelijke schoonmaak van het bedrijf voor 4 wk. ivm vakantie van onze interieurverzorgster. Vanaf 2 juli 2018 . Graag vanaf 17.00 uur voor 3x per week 2 uur