error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Gendt. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je geen zin om te schrobben, wil je het liever door een schoonmaak partner uit Gendt laten doen? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf in Gendt kun je bij ons terecht. Door Offerte.nl te gebruiken kun je in gesprek komen met door ons gekozen schoonmaak bedrijven. Wat kost een professioneel schoonmaak bedrijf, is de volgende vraag. Offerte helpt bij het uitzoeken van een geschikte schoonmaak partner. Schoonmaak professionals in Gendt vinden via onze website is simpel. Vul je wensen in via onze site en wij brengen je in contact met schoonmaak partners uit jouw buurt.

Schoonmakers voor bij je op kantoor

Je kantoor schoonhouden laat je liever door iemand anders doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Een schoonmaakbedrijf kan de volgende zaken voor je kantoor doen:

  • Prullenmanden verversen
  • Tapijten stofzuigen
  • De bureaus schoonmaken
  • Toiletten onderhouden
  • Ramen-wassen
  • Vloeren poetsen

Gevel Reiniging Gendt

Gevelreiniging, een klusje dat je vaak te laat laat doen. Winkelgevels zijn een visitekaartje van een pand, je gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede reiniging van je gevel zorgt voor een nieuwe uitstraling van je winkel. Er worden kosten gerekend voor het aantal vierkante meters.

Deze opties zijn er:

  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Stomen is het best tegen licht vuil.
  • Kleine deeltjes roet kun je het best met chemische middelen laten reinigen.

Het is slim om je gevel te laten impregneren, dit voorkomt extra schoonmaak in de toekomst.

Vloeronderhoud

Wil je de vloer laten schoonmaken? Een goede schoonmaker wil je daarmee helpen. Je vloer dient volgens de juiste manier behandeld te worden. Gereinigde oppervlaktes betekenen een goed gevoel. Zowel op werk als in je huis. Veel soorten hebben een specialistische reiniging nodig. Dit zijn de oppervlaktes waarin onze schoonmaakpartners zijn gespecialiseerd; hout, tapijten, industrie vloeren & vloeren van PVC.

Glasbewassing in Gendt

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. De partners van offerte beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Goed aanbod, maar het zou fijn zijn als ik kan aangeven wanneer ik gewenst gebeld te worden of een maximum op de aanbieders kan zetten zodat ik niet 9 telefoontjes ontvang binnen een tijdsbestek van minder dan 24 uur. (Op z'n minst kunnen aangeven wat mijn eigen werktijden en bereikbare momenten zijn zou al veel helpen.)

prima

Geen toelichting

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Super! Na aanvraag via offerte.nl binnen 15 gebeld door het eerste bedrijf voor het opmaken van een offerte. Na een halve dag door 4 bedrijven benaderd

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen