error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Franeker. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Geen zin om te poetsen, laat je het liever door een professional uit Franeker uitvoeren? Voor een goede schoonmaker in Franeker hoef je niet verder te zoeken. Via Offerte.nl gaan wij je in gesprek brengen met passende schoonmaak-partners. Wat kost een goede schoonmaker, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Schoonmaak professionals in Franeker vergelijken via Offerte.nl is simpel. Offerte.nl assisteert je graag bij het vinden van een betrouwbare schoonmaak partner. Dien je gegevens en wensen in op Offerte.nl, wij brengen je in contact met schoonmaakbedrijven die in jouw regio actief zijn.

Gevel Reiniging Franeker

Je gevels laten schoonmaken, een klusje dat je niet hoog op je lijst hebt staan. Gevels van winkels zijn bepalend voor de uitstraling van een bedrijf, je gevels moeten daarom blinkend schoon zijn. Een grondige gevelreiniging geeft een fijn gevoel. Er worden kosten gerekend voor het aantal m2.

Dit soort opties behoren tot de mogelijkheden:

  • Zandstralen werkt het best voor verfresten en zwaar vuil.
  • Chemisch reinigen.
  • Het is makkelijk om licht vuil te behandelen met stoom.

Je kunt ervoor kiezen om je gevel te behandelen, dit bespaart extra behandeling in de toekomst.

Vloeronderhoud

Je vloeren laten reinigen? Een schoonmaak partner kan dat voor je doen. Een vloer moet op een juiste wijze behandeld worden. Gereinigde bedrijf- of huisvloer betekenen een fijner gevoel. Zowel op kantoor als bij je thuis. Veel vloersoorten hebben speciale reinigingen nodig. Dit zijn de oppervlaktes waarin onze partners zijn gespecialiseerd; PVC, vloeren van linoleum, vloeren van hout & vloeren van staal.

Kantoor reiniging

Het opruimen van je kantoor laat je liever aan een ander over, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Schoonmaakbedrijven kunnen de volgende zaken voor je kantoor verzorgen:

  • Het schoonhouden van de werkplekken
  • WC's onderhouden
  • Ramen poetsen
  • Het boenen van de vloeren
  • Tapijten stofzuigen
  • Planten water geven

Glasbewassing in Franeker

Er is speciale apparatuur nodig voor glazen wassen. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. De partners van offerte hebben de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Ik kreeg snel contact met een aantal bedrijven die voor mij een offerte willen opstellen. Dit scheelt mij enorm veel tijd!

Snel offertes binnen gehad en ook gebeld bij Offerte.nl of alles goed is gegaan.

Na de aanmelding op Offerte.nl werd ik direct benaderd door drie schoonmaakbedrijven. Met alle kandidaten zijn gesprekken gevoerd. We hebben hieruit een nieuwe schoonmaker gevonden met ingang van aanstaande donderdag en dit.. binnen één week. Voor onze VvE is de aanmelding perfect uitgepakt. Prima site dus!!!

Geen toelichting

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen