error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Eelde. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Is het nodig dat er een ervaren schoonmaakbedrijf uit Eelde gaat starten? Voor een professionele schoonmaker uit Eelde kun je bij Offerte terecht. Door Offerte.nl te gebruiken zullen wij je in contact brengen met door ons geselecteerde schoonmaakbedrijven uit de buurt. Wat kost het, is wat je wilt weten. Offerte.nl assisteert je graag met het uitzoeken van een betrouwbare schoonmaak partner. Professionele schoonmakers uit Eelde zoeken via Offerte.nl is simpel. Dien je gegevens en voorkeuren in op onze website, wij zorgen ervoor dat professionele schoonmaak bedrijven bij jou in de buurt contact met je opnemen.

Vloeronderhoud

Van plan de vloeren te laten poetsen? Een schoonmaak partner doet dat graag voor je. Je vloer moet op een juiste wijze onderhouden worden. Een blinkende bedrijf- of huisvloer brengt een goed gevoel. Bij je op werk maar ook in huis. Veel soorten vloeren moeten op een aparte wijze schoongemaakt worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin onze schoonmaakpartners zijn gespecialiseerd; PVC vloeren, tapijten, vloeren van hout en vloeren in fabrieken.

Gevel Reiniging Eelde

Je gevel laten poetsen, een project dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels zijn een visitekaartje van een bedrijf, de gevels moeten daarom blinken. Een grondige poetsbeurt aan je gevel geeft een schone uitstraling aan je pand. Er worden kosten gerekend voor de m2.

Dit zijn de keuzes:

  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Roet en ander vastzittend vuil kun je het best met chemische reiniging aan pakken.
  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuiling.

Gevelreinigers raden vaak aan om je gevel te behandelen, dit bespaart een hoop werk.

Kantoor schoonmaak

Het schoonhouden van je kantoor kun je beter laten doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Een schoonmaakbedrijf kan een hoop zaken voor je bedrijf doen:

  • Tapijten stofzuigen
  • Planten verzorgen
  • De bureaus poetsen
  • WC's onderhouden
  • Het lappen van de ramen
  • Het boenen van de vloeren
  • Vuilnisbakken leegmaken

Glasbewassing

Glazen wassen van kantoorpanden vereist speciale apparatuur. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. De bij ons aangesloten partners hebben de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Prima. Ik had een fout tel.nr. opgegeven en werd daarover zelfs gebeld!! TOP hoor

Goed, partijen reageren snel. Wellicht zou het beter zijn om qua werk grote beter te matchen aan de grote van aanbieders.

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reactie van bedrijven

Netjes en snel! dezelfde dag werd ik al gemaild en gebeld door verschillende partijen. Momenteel is mijn opdracht voltooid dankzij offerte.nl

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Tynaarlo

Kantoor schoonmaken

Dagelijks kantoor schoonmaken ruim 100m2

Aangevraagd op 26-07-2018 door een klant in Tynaarlo

Schoonmaak gezindshuis

Momenteel in dienstverband uitgevoerd 18 uur per week. Bedoeling 3x per week 6 uur of i.d. Gezinshuis voor dove/sh kinderen/jongeren: schoonmaakwerkzaamheden opruimwerkzaamheden was opvouwen als die er ligt en strijkwerk enkele overhemden Legionella werkzaamheden (spoelen en registreren) Liefst een doof/sh persoon en anders mensen die duidelijk spreken. U kunt mij niet bellen !! Wel sms/ whatsapp/ mail