error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Echt. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf uit Echt? Voor een schoonmaak partner in Echt kun je bij ons terecht. Door Offerte.nl te gebruiken kun je in gesprek komen met de juiste schoonmaak specialisten die aan jouw eisen voldoen Hoeveel gaat dit kosten, vraag je je af. Offerte.nl ondersteunt je graag bij het kiezen van een ervaren schoonmaak partner. Schoonmaak professionals in Echt zoeken via deze site gaat snel. Dien je gegevens en wensen in via onze website en schoonmaak professionals die in jouw regio actief zijn zullen contact met je opnemen.

Het schoonmaken van je kantoor

Het schoonhouden van je werkplek kun je beter niet zelf doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Schoonmaak bedrijven kunnen een hoop zaken voor je kantoor oppakken:

 • Bureaus afstoffen
 • Toiletten onderhouden
 • Het schoonhouden van de ramen
 • Vloeren poetsen
 • Tapijten stofzuigen
 • Planten water geven

Gevel Reiniging Echt

Het laten schoonmaken van je gevel, een klusje dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels van panden dragen bij aan het imago van een zaak, de gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede poetsbeurt aan je gevel geeft rust. De prijs wordt bepaald door de vierkante meters.

Hier kun je uit kiezen:

 • Lichte vervuiling is snel weg met een stoommachine.
 • Reiniging met chemische middelen.
 • Verfresten en andere zware vervuiling kun je het best met zand laten weghalen, door te zandstralen.

Om geld te besparen in de toekomst, raden schoonmakers je aan je gevel te laten impregneren.

Vloeronderhoud

Ben je van plan de vloeren te laten schoonmaken? Een professionele schoonmaker kan je daarmee helpen. Je vloeren dienen op de correcte manier behandeld te worden. Schone oppervlaktes geven een gevoel van rust. Zowel op kantoor als in je huis. Verschillende vloeren moeten op een specifieke manier bedandeld worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin de partners van Offerte zijn gespecialiseerd:

 • Vloeren van beton
 • Tegels
 • Linoleum
 • Vloeren in fabrieken
 • Vloeren van staal
 • Vloeren van PVC

Glasbewassing

Om de glazen van je bedrijf te laten wassen is vaak speciale apparatuur nodig. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan tien meter te gebruiken. De bij ons aangesloten partners beschikken over de juiste apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Prima ervaring, erg handig.

Geen toelichting

Geen toelichting

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

prima

Goed, partijen reageren snel. Wellicht zou het beter zijn om qua werk grote beter te matchen aan de grote van aanbieders.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Ouder-Amstel

Glasbewassing kantoor

Ramen van binnen en buiten plus de vloer schrobben.

Aangevraagd op 10-08-2018 door een klant in Ouder-Amstel

Schoonmaakbedrijf magazijn

We zijn onlangs in een klein magazijn ingetrokken. Hier hebben we verbouwd en inmiddels is het ingericht. Er hangt nog verbouwstof en verder zijn er veel steunbalken op hoogte die nog onder een dikke laag stof zitten. De ijzeren wandplaten en stenen muren zijn ook al lang niet schoongemaakt. Voordat we officieel openen, willen we graag dat de ruimte goed schoongemaakt wordt. Uit te voeren werkzaamheden: In verwerkingsruimte (200 m2) - stofvrij maken van steunbalken op hoogte - reinigen van de muren (ijzeren wanden en steen) - reinigen van de betonnen vloer In opslagruimte (150 m2) - stofvrij maken van steunbalken op hoogte - reinigen van de betonnen vloer Bij voorkeur worden de werkzaamheden voor 13.00 uur in de middag uitgevoerd. Datum dat het klaar moet zijn is 24 augustus 2018.