Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Dokkum. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je op zoek naar een schoonmaak professional uit Dokkum? Voor een schoonmaak professional uit Dokkum ben je nu klaar met zoeken. Door onze website te gebruiken brengen wij je in gesprek met geschikte schoonmaak-partners uit de buurt. De vraag is nu; wat kost een professioneel schoonmaak bedrijf? Goede schoonmakers in de buurt van Dokkum vergelijken via deze site is niet moeilijk. Offerte.nl assisteert met het uitzoeken van een geschikte schoonmaak partner. Vul je gegevens en voorkeuren in via ons aanvraagformulier en wij zorgen ervoor dat schoonmaak partners uit je regio je gaan helpen.

Vloeronderhoud

Je vloeren schoonmaken? Schoonmaakbedrijven willen daarmee ondersteunen. Je vloer moet op de goede wijze verzorgd worden. Een blinkende bedrijf- of huisvloer geeft een goed gevoel. Zowel thuis als bij je bedrijf. Sommige soorten hebben aparte reinigingen nodig. Deze vloeren kunnen de partners van Offerte behandelen; vloeren van beton, tapijt, industrie vloeren & staal.

Gevel Reiniging Dokkum

Het schoonmaken van je gevels, iets dat je nooit op tijd doet. Winkelgevels zijn bepalend voor de uitstraling van een zaak, deze moeten daarom mooi schoon zijn. Een grondige gevelreiniging geeft een fijn gevoel. De m2 beïnvloedt de prijs.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Met zandstralen kun je zwaar vuil weg laten halen, zoals verf of graffiti.
  • Met stoom haal je het meeste al weg.
  • Met chemische middelen (vooral geschikt voor verfresten of roetdeeltjes).

Om je gevel langer schoon te houden, raden schoonmakers je aan om je gevel laten behandelen met een beschermlaag.

Kantoor schoonmaak

Het schoonmaken van je kantoor doe je liever niet zelf, dan heb je meer tijd om te werken.

Een professionele schoonmaker kan de volgende dingen voor je bedrijf verzorgen:

  • Tapijten stofzuigen
  • De planten water geven
  • De bureaus schoonmaken
  • De WC's schoon houden
  • Ramen zemen
  • Prullenbakken legen

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Ladders van hoger dan tien meter zijn tegenwoordig verboden. Bij offerte aangesloten partners hebben de juiste apparaten.