error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Den Bosch. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je behoefte aan een professioneel schoonmaak bedrijf? Voor een schoonmaak professional in Den Bosch ben je bij Offerte bij de juiste partij. Door onze website te gebruiken ga je in gesprek komen met de juiste schoonmaak specialisten die aan jouw eisen voldoen Wat kan ik voor een rekening verwachten, is wat men vaak wil weten. Offerte helpt met het uitzoeken van een ervaren professional. Goede schoonmaakbedrijven uit Den Bosch zoeken via onze website gaat snel. Dien je voorkeuren in via onze site, wij zorgen ervoor dat professionele schoonmaak bedrijven uit je regio contact met je opnemen.

Kantoren schoonmaken

Je kantoor schoonhouden doe je liever niet zelf, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Schoonmaak-partners kunnen het volgende voor je kantoor regelen:

  • Bureaus afstoffen
  • Het sanitair onderhouden
  • De ramen schoonhouden
  • Vloeren poetsen
  • Stofzuigen
  • De planten water geven

Gevel Reiniging Den Bosch

Het schoonmaken van je gevel, een taakje dat je altijd te laat doet. Winkelgevels dragen bij aan het imago van een bedrijf, je gevels moeten daarom blinkend schoon zijn. Een goede reiniging van je gevel geeft een schone uitstraling aan je pand. De hoogte van offerte zal bepaald worden door het oppervlakte.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Chemisch reinigen.
  • Zandstralen is het beste tegen hele zware vervuiling.
  • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.

Om geld te besparen in de toekomst, is het slim om de gevels laten behandelen met een beschermlaag.

Vloeronderhoud

Ga je de vloer laten schoonmaken? Professionele schoonmakers kunnen daarbij helpen. Vloeren dienen volgens een juiste wijze onderhouden te worden. Gereinigde ruimtes geven een betere sfeer. Bij je op werk maar ook bij je thuis. Sommige vloeren moeten op een speciale wijze gereinigd worden. Deze oppervlaktes zijn de schoonmakers van Offerte.nl in gespecialiseerd; PVC, tapijt, betonnen vloeren en industriële vloeren.

Glasbewassing

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. De partners van offerte hebben telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Na een aanvraag gedaan te hebben, kreeg ik binnen 2 dagen 3 goede reacties. Met deze partijen zijn wij nu in onderhandeling. Inzenden ging gemakkelijk. Zeker een aanrader dus.

Geen toelichting

Netjes en snel! dezelfde dag werd ik al gemaild en gebeld door verschillende partijen. Momenteel is mijn opdracht voltooid dankzij offerte.nl

op zich prima er hebben zich echter 3 bedrijven gemeld en geen 5

Plus: Zeer goed. Aanvraag ging zeer snel. Offertes ook snel ontvangen. Min: Als jullie ook internationale klanten (expats) ed willen hebben. Dan moet jullie systeem ook international nummers erkennen. -> Grotere klantenkring.

Snelle service

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 04-10-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Kantoren schoonmaken

Wij zouden graag 1x per week iemand willen die de kantoren, wc en twee zalen poetst.

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Schoonmaak interieur

Schoonmaak interieur minder dan 100m2

Aangevraagd op 16-09-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Kantoor schoonmaken

Maandelijks schoonmaken minder dan 100m2 kantoor

Aangevraagd op 14-09-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Hotel schoonmaken

Voor een hotel in den bosch ( 15 kamers) kamers en badkamers goed schoonmaken en verzorgen 9.00 uur tot 13/15 uur afhankelijk van drukte ongeveer 4/5 dg pw ( e.v.t enkele uren eenvoudig receptie werk)

Aangevraagd op 28-08-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Schoonmaken van verkoopwagens

Schoonmaken van verkoopwagens vishandel. In de avonduren na 18.00 Van dinsdag t/m zaterdag Dinsdag tot donderdag 2 wagens Vrijdag en Zaterdag 3 wagens. Zaterdag vanaf 14.00

Aangevraagd op 17-08-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Schoonmaken huis eenmalig

Mijn huis gaat in de verkoop en het is fijn als er eenmalig een goede schoonmaakbeurt plaatsvindt, voor met name ramen binnenzijde, deuren en kozijnen, keuken buitenkant, afzuigkap, badkamer en toilet, eventueel muren (vieze vegen). Bij tevredenheid komt er nog een schoonmaak om het huis schoon op te leveren en ook een huis wat wordt aangekocht en waar de schoonmaak die plaats moet vinden voor we er intrekken. Eventueel daarna maandelijks onderhoudschoonmaak badkamer, toilet, wat op dat moment moet gebeuren.