error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Bilthoven. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je een schoonmaak professional in de buurt van Bilthoven nodig? Voor een goede schoonmaker uit Bilthoven hoef je niet verder te zoeken. Door onze website te gebruiken brengen wij je in gesprek met door ons geselecteerde schoonmaak professionals. Je zult je afvragen; wat gaat een professioneel schoonmaak bedrijf kosten? Schoonmaak professionals in Bilthoven inhuren op Offerte.nl is simpel. Offerte.nl ondersteunt je graag met het zoeken van een geschikte schoonmaak partner. Voer je gegevens en voorkeuren in op Offerte.nl en wij brengen je in contact met goede schoonmakers uit jouw buurt.

Kantoren schoonmaken

Het schoonhouden van je werkomgeving kost onnodig veel tijd, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Een schoonmaak partner kan een hoop zaken voor je bedrijf betekenen:

 • Stofzuigen
 • De planten water geven
 • De bureaus poetsen
 • De WC's schoon houden
 • Ramen poetsen
 • De vloeren moppen
 • Vuilnisbakken legen

Gevel Reiniging Bilthoven

Het laten schoonmaken van je gevel, een project dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels van panden dragen bij aan het imago van een zaak, deze moeten daarom blinkend schoon zijn. Een grondige gevelreiniging brengt rust. Het aantal vierkante meters beïnvloedt de hoogte van de offerte.

Deze behandelingen zijn er:

 • Roet en ander vastzittend vuil kun je het best met chemische reiniging aan pakken.
 • Zandstralen is het beste tegen hele zware vervuiling.
 • Het is makkelijk om licht vuil te behandelen met stoom.

Om werk in de toekomst te voorkomen, raden schoonmakers je aan om de gevels laten behandelen met een beschermlaag.

Vloeronderhoud

Wil je de vloer laten reinigen? Een schoonmaakbedrijf wil daarbij ontlasten. Je vloer dient volgens de correcte manier onderhouden te worden. Gereinigde vloer van je bedrijf of woning brengen een fijner gevoel. Zowel bij je thuis als op kantoor. Verschillende soorten vloeren hebben een aparte reiniging nodig. Deze vloeren zijn de schoonmakers van Offerte.nl in gespecialiseerd:

 • Hout
 • Tapijt
 • Vloeren van natuursteen
 • Industrie vloeren
 • Staal
 • Vinyl

Glasbewassing

Speciale apparaten zijn vereist om de glazen van hoge kantoorpanden te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. De bij ons aangesloten partners beschikken over de goede apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Snelle service

prima

Snelle service

Super! Na aanvraag via offerte.nl binnen 15 gebeld door het eerste bedrijf voor het opmaken van een offerte. Na een halve dag door 4 bedrijven benaderd

Geen toelichting

Snelle en persoonlijke reacties

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-08-2018 door een klant in De Bilt

School schoonnmaken

op al onze instituten en scholen zoeken we een schoonmaakbedrijf voor, het zijn 4 scholen en 2 instituten

Aangevraagd op 09-05-2018 door een klant in De Bilt

Huis schoonmaken

Wij zijn een bedrijf in de Zorg. Wekelijks komen er in het weekend kinderen bij ons logeren. Er zijn 12 slaapkamers en 2 woonkamers die wekelijks op maandagochtend schoongemaakt moeten worden. De kamers zijn op zondag ook opgeruimd en gedeeltelijk schoongemaakt door kinderen en medewerkers. Schoonmaak: - kamers; wastafelkast, spiegel, vensterbank, deuren, lichtknoppen vensterbanken. Indien nodig raam binnenkant. Dweilen. - Keuken: buitenkant van de keuken schoon. doekje door koelkast. - Woonkamers: dweilen, banken afnemen, vensterbanken, kasten en tafel afnemen. Vingerafdrukken op de ramen verwijderen. - Hal dweilen, ramen en deuren vrij van handafdrukken. - +/- 4x per jaar alle ramen aan de buitenkant van het pand. Schoonmaaktijd: 4 uur per week. In vakanties wordt de hulp extra gevraagd.