error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Beek en Donk. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je geen zin meer in poetsen, wil je het liever door een professioneel bedrijf uit Beek en Donk laten doen? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf uit Beek en Donk hoef je niet verder te zoeken. Door onze website te gebruiken zullen wij je in gesprek brengen met schoonmaak bedrijven uit de buurt. Een veelgestelde vraag; wat kost een professioneel schoonmaak bedrijf? Offerte ondersteunt je graag met het kiezen van een juiste schoonmaak partner. Professionele schoonmaak bedrijven in de buurt van Beek en Donk zoeken op Offerte.nl is simpel. Voer je gegevens in via ons formulier, goede schoonmakers die in jouw regio actief zijn gaan contact met je opnemen.

Kantoor schoonmaak

Het schoonmaken van je kantoor laat je liever aan een ander over, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Schoonmaak-professionals kunnen het volgende voor je kantoor oppakken:

  • Prullenbakken legen
  • Stofzuigen
  • Water geven aan de planten
  • De bureaus schoonmaken
  • Ramen poetsen
  • Moppen

Gevel Reiniging Beek en Donk

Het laten schoonmaken van je gevels, een project dat je nooit op tijd doet. Winkelgevels zijn een visitekaartje van een bedrijf, gevels moeten daarom blinken. Een goede reiniging van je gevel geeft een schone uitstraling aan je pand. De prijs wordt bepaald door het oppervlakte.

Dit soort behandelingen behoren tot de mogelijkheden:

  • Chemische reiniging.
  • Verfresten en andere zware vervuiling kun je het best met zand laten weghalen, door te zandstralen.
  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuiling.

Gevelreinigers raden vaak aan om de gevels te laten behandelen, dit bespaart extra werk in de toekomst.

Vloeronderhoud

Ben je van plan om de vloer te laten schoonmaken? Schoonmaakbedrijven willen daarbij ontlasten. Vloeren dienen volgens een goede wijze te worden onderhouden. Gereinigde oppervlaktes betekenen een goed gevoel. Bij je op werk maar ook thuis. Sommige vloeren hebben specialistische reinigingen nodig. Dit zijn de oppervlaktes waarin onze partners zijn gespecialiseerd; PVC vloeren, vloeren van linoleum, vloeren van tegels & rubberen vloeren.

Glasbewassing in Beek en Donk

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Ladders van hoger dan tien meter zijn niet meer toegestaan. Bij offerte aangesloten partners beschikken over de juiste apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

SNELLE EN ADEQUATE BEANTWOORDING

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 04-07-2019 door een klant in Laarbeek

Nieuw bedrijfspand schoonmaken

Onze bv heeft een nieuw kantoor/woning gebouwd. Deze wordt medio 15 augustus 2019 opgeleverd. Het doel is om het pand voor het overhuizen weekend van 25 augustus volledig aan de binnenkant als de ramen aan de binnen en buitenkant goed schoon te maken. Naast alle vertrekken (kantoor, 3 slaapkamers, 2 badkamers, vide, keuken, woon en aparte TV kamer, 2 toiletten, portaal, binnen keuken en kelder) en vloeren in het pand (boven PVC, beneden in woonkamer PVC, overige vloer beneden is een PU beton vloer. Beneden aan de achterzijde is een volledige glazen pui met in het midden een uitloop naar het dak toe. Omdat het nieuwbouw is dient het pand gronding te worden gereinigd, ook nog veel beton sluier op de tegels aanwezig. De PU vloer kan niet met ieder middel worden gepoetst.