In het kort

Vergelijk tot wel 3 verschillende partijen en kies de juiste partner voor het schoonmaken van uw bedrijfspand. Makkelijk en snel!

[CTA_BUTTON]

Inhoudsopgave

Een bedrijfspand schoonmaken doe je niet zelf. Zelfs wanneer je maar in een klein bedrijf werkt, wil jij je liever focussen op het werk en niet of er nodig gestofzuigd moet worden. Bovendien kan een schoonmaakbedrijf dit veel beter voor jullie doen. Voor of na werktijd bijvoorbeeld, maar ook op de dag zelf is het mogelijk om bijvoorbeeld het trappenhuis schoon te laten maken en het kantoor op te frissen. Het reinigen van kantoor of bedrijf kan op verschillende manieren gebeuren.

Periodiek het bedrijfspand schoonmaken

Waar gewerkt wordt, wordt ook troep gemaakt. Je neemt vuil mee van buiten aan de schoenen, morst eens koffie in het trappenhuis of je hebt kruimels onder je bureau liggen van die snelle lunch. Voor de gezondheid van je medewerkers en jezelf is het heel belangrijk dat dit wordt opgeruimd. Vuil van buiten en gemorste vloeistoffen zijn goede groeihaarden voor bacteriën. En de kruimels trekken natuurlijk muizen en dergelijke aan.

Daarom is het goed om periodiek het bedrijfspand te laten reinigen. Zo kun je bijvoorbeeld met een schoonmaakbedrijf afspreken dat zij iedere week het trappenhuis komen dweilen, terwijl er om de dag een schoonmaker komt om de bureaus en vloeren te doen.  

Discrete schoonmaak van bedrijven

Als je werkt met planningen en geheime documenten, dan is het misschien niet zo een fijn idee om te weten dat er vreemden over de vloer komen. Wees gerust: gerenommeerde schoonmaakbedrijven leiden hun schoonmakers op om niet naar rondslingerende informatie te kijken.

Maar ook gesprekken die worden opgevangen tijdens de schoonmaak van bedrijven, blijven gewoon binnenskamers. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om schoonmakers ook voor opening of na sluiting van het bedrijf te laten komen.


 

 

Van glazenwassen tot trappenhuis reiniging

Wat je voor de bedrijfspanden ook nodig hebt, een goed schoonmaakbedrijf is van alle markten thuis. Spreek goed met het bedrijf af of alleen een kantoor gepoetst moet worden of dat ook de glazen wassen, trappenhuizen, keukentjes en dergelijke op de te reinigen takenlijst komen te staan. Let wel: hoe meer er gedaan moet worden, des te meer zal de schoonmaker kosten.

Werken op uurloon

Een bedrijfspand schoonmaken doet een schoonmaker vaak niet alleen. Meestal komt er een hele ploeg om zo de schoonmaakduur aanzienlijk te verkorten. Prijzen zijn meestal per uur. Gemiddeld kan dit twintig tot vijftig euro per uur per schoonmaker bedragen. Bij een periodieke schoonmaak zijn er ook nog afspraken met kortingen te regelen.

Wat precies de kosten voor het schoonmaken van een kantoor of bedrijfspand bepaalt, heeft ook te maken met de te reinigen oppervlakte in vierkante meters. Geef dit alles daarom goed aan, als je een offerte via Offerte.nl gaat laten aanvragen. Hoe meer gegevens, des te beter zijn de afspraken die je met het schoonmaakbedrijf maakt. Zo kom je qua kosten niet voor verrassingen te staan.

Vraag offertes aan voor bedrijfspand schoonmaken bij Offerte.nl

In het formulier laat je met gemak alle belangrijke gegevens achter voor schoonmaak bedrijven in de regio. Laat ons weten wat je zoekt, voor ongeveer hoeveel uur en wat er schoongemaakt moet gaan worden binnen het bedrijf. Vergeet ook niet de vierkante meters door te geven. Op basis van je wensen en gegevens gaan wij vervolgens aan de slag.

Wij vragen tot vijf offertes voor je op. Kies welke offerte het beste bij je past en neem contact op met het schoonmaakbedrijf voor een afspraak. Dat scheelt tijd, waardoor je snel kunt genieten van een lekker schoon en fris bedrijf.