error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van payroll specialisten Vergelijk payroll specialisten →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Payroll MKB FAQ

Hoe werkt payrolling voor het MKB?

Net zoals payroll voor grote bedrijven heel aantrekkelijk is geldt dat ook voor het MKB. In sommige opzichten is het voor MKB-ondernemers nog aantrekkelijker. Er zijn diverse payroll bedrijven actief die zich inzetten voor MKB’ers.

Wat zijn de voordelen van payrolling voor het MKB?

Er zijn veel bedrijven waar flexibiliteit een vereiste is. Voor een werkgever is het lastig om iemand vast in dienst te nemen door de regels en risico’s vanuit de overheid.

Het grootste voordeel van payrolling voor het MKB is dat de situatie wordt versimpeld voor zowel de werkgever als de werknemer. De werkgever is juridisch niet meer de werkgever. De lasten komen dus ook voor rekening van het payroll bedrijf. Als MKB-ondernemer draag je dus geen risico’s meer voor arbeidsongeschiktheid of langdurige ziekte bij een vast contract. Ook worden de administratieve lasten verlicht en heb je dus tijd over voor belangrijkere zaken.

Wat zijn de voordelen voor de werknemer?

De werknemer geniet ook van voordelen. Hij of zij is zeker van werk en wordt niet ontslagen als hij op het punt staat een vast contract te krijgen. Werknemers hoeven niet meer via constructies zoals uitzendkrachten of zzp te werken. Ook wordt de werknemer doorbetaald door het payroll bedrijf in geval van arbeidsongeschiktheid. Verder wordt er standaard pensioen opgebouwd. Beide partijen plukken hier dus de vruchten van. Aan de ene kant krijgt de werknemer meer zekerheid en de werkgever flexibiliteit en lastenverlichting.

Waar vind ik de beste payroll bedrijven?

Je kunt op zoek gaan naar payroll bedrijven via internet maar dat kan veel tijd en moeite kosten. Daarom helpt Offerte.nl MKB-bedrijven het beste aanbod te vinden. Wij hebben meerdere payroll bedrijven in ons netwerk en vragen aan hen een offerte.

De beste aanbieding krijg je door op Offerte.nl het aanvraagformulier in te vullen. Je krijgt binnen 24 uur maximaal 5 offertes toegestuurd van professionele payroll bedrijven. Deze kun je eenvoudig vergelijken op kwaliteit en prijs. Heb je de best passende payroll aanbieder gevonden voor jouw situatie? Ga dan in op het aanbod. Je kunt op deze manier tot wel 40% besparen op de kosten.

Kost het aanvragen van offertes geld?

En wat kost een aanvraag u? Helemaal niks! Offerte.nl berekent je geen kosten en het is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast, dat beloven wij. Een aanvraag indienen is dus altijd een goede keuze.

Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Duidelijk, snel en eerlijk advies.

Horeca personeel laten verlonen

Snelle en duidelijke offertes binnen een dag ontvangen. Complimenten

Geweldig

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van payroll specialisten

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk payroll specialisten
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 07-06-2018 door een klant in Edam-Volendam

Payroll mkb

Het uitvoeren van advies projecten voor eigenaren en directies van MKB bedrijven.

Aangevraagd op 14-05-2018 door een klant in Utrecht

interviewer en wil iemand bij interviewklussen onregelmatig inzetten

Ik ben interviewer en wil iemand die momenteel werkloos is, bij interviewklussen (onregelmatig) inzetten voor transcriptie van audiobestanden en eindredactie van uitgeschreven interviews.

Aangevraagd op 14-05-2018 door een klant in Leiden

payroll sporters

De medewerkers verdienen bruto 10 euro per uur en werken in de sportsector als activiteitenbegeleider. Het aantal uren per week is volledig flexibel en varieert van 0 tot 24

Aangevraagd op 08-05-2018 door een klant in Haarlem

fabrikant van verlichting

fabrikant van verlichting

Aangevraagd op 26-04-2018 door een klant in Amsterdam

Payroll

graag offertes & communicatie in het engels aanleveren

Aangevraagd op 26-04-2018 door een klant in Bladel

Payroll mkb

Verloning

Uit onze blog
Inspiratie & Tips