error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Wintertaling Notariaat het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alles van Wintertaling Notariaat uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Wintertaling Notariaat

Wintertaling Notariaat is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34326562.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Wintertaling Notariaat of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Wintertaling Notariaat
  • Antonio Vivaldistraat 663e verdiepin, 1083HP Amsterdam
  • 020-3305958
  • notaris@wintertaling.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
34326562
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen