error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Wintertaling Notariaat de passende notaris voor jou? Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alle informatie van Wintertaling Notariaat uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Wintertaling Notariaat

Wintertaling Notariaat is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34326562.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Wintertaling Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Wintertaling Notariaat
  • Antonio Vivaldistraat 663e verdiepin, 1083HP, Amsterdam
  • 020-3305958
  • notaris@wintertaling.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
34326562
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen