error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. uit Haarlem. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. is een notaris gevestigd in Haarlem. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56708742.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V.
Branche
Notaris
KVK
56708742
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-12-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen