error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Eemnes de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Eemnes uit Eemnes. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Eemnes is een notaris gevestigd in Eemnes. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70836809.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Eemnes of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Eemnes
Branche
Notaris
KVK
70836809
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
05-02-2018
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen