error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notaris Linklaters een goede partner.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notaris Linklaters uit Amsterdam.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notaris Linklaters of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notaris Linklaters is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34367130.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notaris Linklaters
Branche
Notaris
KVK
34367130
Bedrijfsvorm
Buitenl. EG-venn. met onderneming in Nederland
Oprichtingsdatum
27-02-2007
Medewerkers
67

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen