error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariaat De Gier een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Notariaat De Gier uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariaat De Gier is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27354967.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariaat De Gier of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariaat De Gier
Branche
Notaris
KVK
27354967
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1996
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen