error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariaat De Gier de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alle informatie van Notariaat De Gier uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariaat De Gier of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariaat De Gier is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27354967.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariaat De Gier
Branche
Notaris
KVK
27354967
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1996
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen