error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Loyens & Loeff N.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Loyens & Loeff N.V. uit Rotterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Loyens & Loeff N.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Loyens & Loeff N.V. is een notaris uit Rotterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24370566.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Loyens & Loeff N.V.
Branche
Notaris
KVK
24370566
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-12-2004
Medewerkers
411

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen