error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Loyens & Loeff N.V. een juiste partner. Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Loyens & Loeff N.V. uit Rotterdam.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Loyens & Loeff N.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Loyens & Loeff N.V. is een notaris uit Rotterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24370566.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Loyens & Loeff N.V.
Branche
Notaris
KVK
24370566
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-12-2004
Medewerkers
411

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen