error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Lexence N.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat alles van Lexence N.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Lexence N.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34191068.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Lexence N.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Lexence N.V.
Branche
Notaris
KVK
34191068
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2003
Medewerkers
122

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen