error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen een juiste keuze.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je een overzicht van Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen uit Haarlem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen is een notaris gevestigd in Haarlem. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34308463.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
34308463
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen