error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Het Notarieel Zwolle B.V. een goede keuze. Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alles van Het Notarieel Zwolle B.V. uit Zwolle. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Het Notarieel Zwolle B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Het Notarieel Zwolle B.V. is een notaris uit Zwolle. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63561077.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Het Notarieel Zwolle B.V.
Branche
Notaris
KVK
63561077
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-05-2006
Medewerkers
30

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen