error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Het Notarieel Zwolle B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Het Notarieel Zwolle B.V. uit Zwolle. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Het Notarieel Zwolle B.V.

Het Notarieel Zwolle B.V. is een notaris uit Zwolle. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63561077.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Het Notarieel Zwolle B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Het Notarieel Zwolle B.V.
Branche
Notaris
KVK
63561077
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-05-2006
Medewerkers
30

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen