error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je een mediator in Susteren?

Willen jullie uit elkaar? In dit geval kan een onpartijdige vertrouwenspersoon uit de omgeving Susteren een goede oplossing zijn. Scheiden onder begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat de scheiding gemakkelijk gaat. Bij een ruzie bij een koppel, als uit elkaar gaan de enige juiste uitweg lijkt te zijn, zou een mediator met relevante kennis het conflict voor jullie kunnen oplossen. Er zijn een aantal zaken waar op gelet dient te worden als je een mediator uitzoekt.

  • Verdeling van de eventuele schuld
  • Sentimentele spullen verdelen
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Het ouderschapsplan opstellen
  • Andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben
  • Hypotheek afwikkeling
  • Afspraken met betrekking op de omgang
  • Verdelen inboedel

Mensen vergeten soms dat een mediator ook bij andere problemen kan helpen. Een paar voorbeelden: onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke geschillen, geschillen met de buren en problemen binnen de familie.

Een mediator bij de scheiding in Susteren

Er zijn een aantal belangrijke zaken. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Een advocaat is erop gefocust het beste voor de client uit de zaak te halen. Bij een mediator draait het altijd om bemiddelen. Mediation brengt partijen bij elkaar. Hierdoor kan het proces snel worden geregeld.

De kosten van mediation in Susteren

Wat gaat dit ongeveer kosten, is de vraag. Offerte.nl helpt je graag bij het kiezen van een ervaren mediator. Een mediator in Susteren contacten via deze site is niet moeilijk. Vul je gegevens en wensen in via onze website, wij brengen je in contact met mediation bedrijven uit je regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen