error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Steenwijk?

Willen jullie scheiden? In dit geval kan een onvooringenomen partner uit de omgeving Steenwijk van toegevoegde waarde zijn. Scheiden onder begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat de scheiding soepel gaat. Gedurende een conflict bij een stel, wanneer uit elkaar gaan de enige goede uitkomst is, zal een mediator verlossing zijn. Dit zijn een paar punten waar je op moet letten bij het zoeken naar een mediator.

Het ouderschapsplan, de spullen verdelen, Visitatie regeling, als er een schuld is, hoe die verdeeld wordt, kinderalimentatie, het afwikkelen van de hypotheek, het verdelen van andere belangrijke spullen en eventuele andere kind gerelateerde afspraken.

Wist je dat mediation tevens voor andere zaken gebruikt kan worden. Om een paar voorbeelden te geven; arbeidsgeschillen, zakelijke conflicten, burenruzies of familieconflicten.

Een mediator om te helpen bij een scheiding in Steenwijk

Er zijn een aantal punten van focus. Een mediator doet niet wat een advocaat doet. Advocaten zijn erop gefocust het meest gunstige voor de client uit de zaak te halen. Mediators gaat het over bemiddeling. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Op die manier kan het proces in rap tempo worden geregeld.

Wat gaat een mediator in Steenwijk kosten?

Wat kost dit, is wat je wilt weten. Offerte assisteert met het zoeken van een ervaren mediator. Een mediator in de buurt van Steenwijk contacten via onze website gaat snel. Dien je gegevens en voorkeuren in op ons aanvraag formulier, mediation bedrijven uit jouw buurt gaan contact opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Geen toelichting

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer