error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Spijkenisse?

Ben jij aan het scheiden? Hier zou een onafhankelijke partij uit de omgeving Spijkenisse uitkomst bieden. Scheiden met behulp van een mediator waarborgt dat het uit elkaar gaan soepeler gaat. Tijdens een conflictsituatie bij een stel, waarbij scheiden de enige goede uitweg lijkt te zijn, kan een ervaren mediator het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn belangrijke punten waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

  • Verdeling rest-schuld
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Kinderalimentatie
  • Samenstelling ouderschapsplan
  • Andere regelingen over de voogdij
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Visitatie afspraken
  • De inboedel verdeling

Weet dat mediation ook voor andere zaken gebruikt kan worden. Een paar voorbeelden: onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke conflicten, problemen met de buren of familieruzie.

Een mediator bij het scheiden in Spijkenisse

Je hebt een aantal belangrijke puntendie je van te voren moet weten. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. De aandacht is bij een advocaat gevestigd op de beste deal krijgen voor de wederpartij. Samen tot een oplossing komen is waar mediation voor staat. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Daarna kunnen de exen weer naar de toekomst kijken.

Wat gaat een mediator in Spijkenisse kosten?

Wat kost mediation, is wat men vaak wil weten. Offerte helpt je met het vinden van een goede mediator. Mediators in Spijkenisse zoeken op Offerte.nl is makkelijk. Voer je gegevens in op Offerte.nl en mediation experts bij jou in de buurt zullen contact met je opzoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Nissewaard

Echtscheidings mediator nodig

Wij gaan in goed overleg uit elkaar. Zijn getrouwd in gemeenschap van goederen, hebben een koophuis, geen kinderen. Wel wat spaargeld en een pensioen.

Aangevraagd op 31-08-2018 door een klant in Nissewaard

Echtscheiding

Echtscheiding mediation

Aangevraagd op 11-08-2018 door een klant in Nissewaard

Mediation echtscheiding

Ons grootste probleem zijn de financien. We hebben een persoonlijke lening lopen en ook nog Wehkamp en Otto. Het meest voor de hand liggend is dat dat allemaal in 2en wordt gesplitst maar dat wil mijn ex niet. Ze zegt dat ze dan geen geld meer heeft voor een eigen huisje. Logisch, omdat ik al die jaren de lening van mijn salaris heb betaald. Zij hoefde van haar salaris alleen maar boodschappen te kopen. Ze komt er nu achter wat alles kost. Maar zij wilde scheiden en bij me weg gaan. Dus hopelijk kunt u hier advies over geven.