error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar een mediator in Son?

Willen jullie uit elkaar? Hier kan een onvooringenomen partij uit de omgeving Son uitkomst bieden. Uit elkaar gaan met hulp van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden minder pijnlijk verloopt. Tijdens een conflictsituatie bij een stel, wanneer scheiden de enige goede uitkomst lijkt, kan een mediator met veel kennis het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn een aantal zaken waar je naar moet kijken als je een mediator uitzoekt.

  • De boedel verdelen
  • Het verdelen van andere belangrijke spullen
  • Het opstellen van het ouderschapsplan
  • Andere kinder-gerelateerde afspraken
  • Afspraken rondom visitatie
  • Hypotheek afwikkelen
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Verdeling schuld

Wist je dat een mediator tevens bij andere problemen helpt. Onder andere; ruzie op de werkvloer, ruzie over zakelijke overeenkomsten, geschillen met de buren en ruzie over een erfenis.

Hoeveel kost een mediator in Son?

Wat gaat mediation kosten, vraag je je af. Offerte.nl helpt je graag met het uitzoeken van een geschikte mediator. Een mediator in de buurt van Son inhuren via deze site gaat vlot. Dien je voorkeuren in via onze website en mediation experts uit jouw buurt zullen contact met je opzoeken.

Een mediator bij een scheiding in Son

Dit zijn een aantal belangrijke zaken die je moet weten Advocaten en mediators hebben een ander doel. Een advocaat probeert de meest gunstige deal voor de client te onderhandelen. Mediators gaat het om samen tot een oplossing komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Op deze manier kan het proces vlug afgerond worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Goed en snelle terugkoppeling

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Geen toelichting

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 25-07-2018 door een klant in Son en Breugel

Scheiden partijen staan er beid achter

Mijn vrouw en ik willen scheiden en staan hier allebei achter. Wij hebben een koophuis en een zoontje van 7. We zijn uit elkaar gegroeit en willen allebei het beste voor elkaar en vooral voor onze zoon.