error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je een mediator in 's Gravenzande?

Ben je voornemens om te scheiden in 's Gravenzande? In dit geval zou een onafhankelijke partij helpen. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden gemakkelijk verloopt. Bij een conflictsituatie in een liefdesverhouding, als scheiden de enige goede uitkomst lijkt te zijn, zal passende mediation het probleem voor jullie kunnen oplossen. Er zijn belangrijke zaken waar je op kunt letten als je mediation uitzoekt.

  • De verdeling inboedel
  • Het verdelen van spullen met sentimentele waarde
  • Opstellen van een ouderschapsplan
  • Andere kind gerelateerde afspraken
  • Visitatie regeling
  • De afwikkeling van de hypotheek
  • Kinderalimentatie
  • Verdeling van de rest schuld

Vergeet niet dat een mediator tevens voor andere zaken gebruikt wordt. Een paar voorbeelden: problemen met de werkgever of werknemer, zakelijke onenigheid, geschillen met de buren of familieruzie.

Wat gaat mediation in 's Gravenzande kosten?

Je vraagt je af wat kost mediation? Offerte kan je assisteren met het vinden van een ervaren mediator. Mediators uit 's Gravenzande vinden via Offerte.nl is eenvoudig. Vul je keuzes in via onze website en wij zorgen ervoor dat mediation experts uit je regio een offerte doen.

Een mediator bij het uit elkaar gaan in 's Gravenzande

Je hebt enkele belangrijke punten. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. De focus ligt bij een advocaat op de beste deal krijgen voor de wederpartij. Met mediation gaat het over er samen uit komen. Een mediator zorgt dat er een geschikte oplossing kamt waar alle betrokkenenbeide partijen tevreden mee kunnen zijn. Op deze manier kan het proces in rap tempo worden afgerond.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Geen toelichting

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

prima!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Westland

Echtscheiding met kinderen

Het gaat ons vooral om het financiële aspect. We hebben 2 kinderen van 4 en 7. Het ouderschapsplan hebben we al aardig op papier. We zijn nog op goede voet samen en zijn redelijk eensgezind over de kinderen.

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Westland

Scheiding

Ik wil graag zsm míjn scheiding op gang zetten omdat ik het emotioneel én fysiek niet aankan meer met mijn partner in zijn huis. Ik heb geen inkomen helaas en zoek naar de meest passende oplossing. Ik moet ook een woning gaan huren en er is veel aan mijn hoofd.

Aangevraagd op 16-07-2018 door een klant in Westland

Ouderschapsplan opstellen

Doelstelling is om er voor onze drie kinderen zo goed mogelijk uit te komen.