error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar een mediator in Rozenburg?

Willen jullie uit elkaar gaan? In dit geval kan een onafhankelijke middelaar uitkomst bieden. Uit elkaar gaan met begeleiding van een mediator uit de omgeving Rozenburg zorgt ervoor dat het uit elkaar gaan gerieflijk verloopt. Tijdens een conflict in een liefdesverhouding, waarbij uit elkaar gaan de enige goede uitweg lijkt, zou goede mediation hulp zijn. Dit zijn belangrijke zaken waar je op kunt letten bij het zoeken naar mediation.

Het samenstellen van een ouderschapsplan, de inboedel verdeling, afspraken met betrekking op de omgang, als er een schuld is, hoe die verdeeld wordt, alimentatie voor de kinderen, afwikkeling van de hypotheek, sentimentele spullen verdelen en andere kinder-gerelateerde afspraken.

Mensen vergeten soms dat een mediator ook voor andere zaken in is te zetten. Een paar voorbeelden; ruzie op de werkvloer, zakelijke conflicten, ruzie met de buren en ruzie over een erfenis.

Een mediator om te helpen bij de scheiding in Rozenburg

Dit zijn enkele focuspunten. Advocaten en mediators hebben een ander doel. Advocaten proberen het beste voor hun client te krijgen. Een mediator gaat het om samen tot een oplossing komen. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Hierdoor kan het proces vlug afgerond worden.

Wat kost mediation in Rozenburg?

Je zult je afvragen; hoeveel gaat dit kosten? Offerte.nl kan je ondersteunen bij het kiezen van goede mediation. Mediators in Rozenburg vergelijken via deze site is simpel. Vul je keuzes in op onze website, mediators bij jou in de buurt gaan contact opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Geen toelichting

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-10-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Relationeel confict

mijn man en ik kunnen moeilijk een gesprek met elkaar aangaan zonder dat het uitloopt tot een conflict en uiteindelijk raken zaken nog niet uitgesproken of te zijn opgelost. Ik denk dat het goed is iemand erbij te hebben hebben die het gesprek kan leiden zodat wij elkaar beter te woord kunnen staan en gewoon kunnen zeggen wat we willen zeggen en wellicht dat er dan beter over bepaalde zaken nagedacht kan worden of iig begrepen wordt.

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Echtscheiding

Echtscheiding we staan beide achter mediation

Aangevraagd op 18-08-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Echtscheiding mediator

Echtscheiding mediator nodig. Partijen staan niet beide achter mediation.