error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar een mediator in Roden?

Zijn jullie aan het plannen om uit elkaar te gaan? Hier zou een neutrale tussenpersoon uit de omgeving Roden uitkomst bieden. Scheiden met begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat het proces gerieflijk gaat. Gedurende een conflict bij een stel, waarbij scheiden de enige juiste uitweg lijkt, zal een ervaren mediator hulp zijn. Er zijn belangrijke zaken waar je naar kunt kijken als je een mediator uitzoekt.

Het ouderschapsplan, de inboedel verdeling, omgangsregeling, verdeling van de rest schuld, alimentatie voor de kinderen, hypotheek afwikkelen, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen.

Mensen vergeten soms dat mediation tevens bij andere problemen uitkomst beidt. Bijvoorbeeld: ruzie op de werkvloer, zakelijke problemen, geschillen met de buren of ruzie over een erfenis.

Een mediator om te helpen bij een scheiding in Roden

Er zijn enkele focuspunten. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. Een advocaat is erop gefocust het meest gunstige voor de wederpartij te onderhandelen. Bij een mediator draait het juist om samen tot een oplossing komen. Mediation brengt partijen bij elkaar. Op die manier kan het proces in rap tempo worden afgerond.

Wat zijn de kosten van een mediator in Roden?

Wat je natuurlijk wilt weten; wat kost mediation? Offerte.nl ondersteunt met het vinden van betrouwbare mediation. Een mediator in Roden vinden via onze website gaat snel. Voer je voorkeuren in via onze website, mediators bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Geen toelichting

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 23-08-2018 door een klant in Lansingerland

Echtscheiding in goed overleg

Mijn partner en ik gaan in goed overleg uit elkaar. We hebben een twee kinderen van 4 en 6 jaar oud. We hebben een samenlevingscontract met een testament en een koophuis.

Aangevraagd op 30-07-2018 door een klant in Lansingerland

Mediation kinderallimentatie

in 2015 gescheiden ,nu wil ik de kinderallimentatie herzien ex betaald 26,50 per maand werkt fulltime,ik werk 9 uur per week. allebei de partijen wonen inmiddels samen en samen wonende allebei fulltime werk.