error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Moordrecht?

Ben je aan het plannen om te scheiden? Hierbij kan een onbevoordeelde middelaar uit de omgeving Moordrecht de oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het uit elkaar gaan gemakkelijker gaat. Tijdens een ruzie in een liefdesverhouding, waarbij scheiden de enige goede uitkomst biedt, kan een mediator met de juiste ervaring het probleem voor je kunnen oplossen. Er zijn een paar punten waar je naar moet kijken bij het zoeken naar mediation.

Het ouderschapsplan opstellen, Inboedel verdeling, afspraken over omgang, Verdeling rest-schuld, alimentatie voor de kinderen, de afwikkeling van de hypotheek, het spullen met emotionele waarde verdelen en andere kinder-gerelateerde afspraken.

Mensen vergeten soms dat een mediator tevens bij andere uitdagingen uitkomst beidt. Onder andere; problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke conflicten, geschillen met de buren of familieruzie.

Wat gaat een mediator in Moordrecht kosten?

Wat kost mediation, is een veelgestelde vraag. Offerte kan je assisteren bij het zoeken van goede mediation. Een mediator uit Moordrecht zoeken via Offerte.nl gaat snel. Vul je voorkeuren in op onze website, mediators bij jou in de buurt gaan contact met je opnemen.

Mediation bij een scheiding in Moordrecht

Je hebt enkele belangrijke zaken. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. Een advocaat probeert de beste deal voor zijn client te krijgen. Het vinden van een passende oplossing is wat mediation doet. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Dan kunnen de betrokkenen focussen op de toekomst.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Geen toelichting

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen