error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Maasland?

Zijn jullie van plan om te scheiden? Hier kan een onpartijdige tussenpersoon uit de omgeving Maasland uitkomst bieden. Scheiden met hulp van een mediator waarborgt dat het scheiden gemakkelijker verloopt. Bij een conflict bij een koppel, indien scheiden de enige goede oplossing is, zou een mediator met de juiste ervaring verlossing bieden. Er zijn belangrijke punten waar op gelet moet worden bij het zoeken naar een mediator.

  • Verdeling van de eventuele schuld
  • Het verdelen van spullen met sentimentele waarde
  • Kinder alimentatie
  • Samenstelling ouderschapsplan
  • Andere kind gerelateerde afspraken
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Visitatie
  • Verdelen inboedel

Mensen vergeten soms dat mediation ook voor andere uitdagingen in is te zetten. Om een paar voorbeelden te geven; onenigheid tussen werknemer en werkgever, conflicten op de zaak, buren die problemen veroorzaken en erfeniskwesties.

Mediation bij scheiden in Maasland

Je hebt een paar punten van aandacht. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. Advocaten proberen de beste deal voor de wederpartij uit de zaak te halen. Er samen uitkomen is de focus van mediation. Een mediator zorgt dat er een geschikte oplossing kan komen waar alle betrokkenenbeide partijen akkoord mee gaan mee kunnen zijn. Als dat is afgerond kunnen de partijen.

Wat kost mediation in Maasland?

Hoeveel gaat dit kosten, zul je je afvragen. Offerte.nl assisteert je bij het zoeken van een betrouwbare mediator. Een mediator uit Maasland zoeken via Offerte.nl is eenvoudig. Vul je wensen in via onze site en mediation experts uit je regio gaan contact opnemen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

Allen hebben gereageerd. En dat is zeer positief.

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

prima!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen