error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar een mediator in Lichtenvoorde?

Ben je voornemens om te scheiden? Hierbij kan een onbevoordeelde middelaar een goede oplossing zijn. Scheiden met hulp van een mediator kan ervoor zorgen dat het proces fijner verloopt. Bij een geschil bij een stel, waarbij uit elkaar gaan de enige goede oplossing lijkt te zijn, kan een mediator met relevante bekwaamheid hulp bieden. Er zijn belangrijke punten waar op gelet moet worden als je mediation Lichtenvoorde uitzoekt.

De rest-schuld verdelen, alimentatie voor de kinderen, het afwikkelen van de hypotheek, afspraken over omgang, verdeling inboedel, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan, een goed ouderschapsplan, en andere kinder-gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator tevens bij andere zaken uitkomst beidt. Bijvoorbeeld: arbeidsgeschillen, zakelijke ruzie, burenruzies of problemen binnen de familie.

Hoeveel kost een mediator in Lichtenvoorde?

Wat gaat mediation kosten, is de vraag. Offerte helpt bij het vinden van een goede mediator. Een mediator in de buurt van Lichtenvoorde vinden via Offerte.nl is makkelijk. Dien je gegevens en wensen in via ons aanvraagformulier, wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven bij jou uit de regio contact met je zoeken.

Mediation voor een scheiding in Lichtenvoorde

Er zijn enkele punten van aandacht waar je van op de hoogte moet zijn. Een mediator doet niet hetzelfde als een advocaat. De focus ligt bij een advocaat op het meeste eruit halen voor de wederpartij. Een mediator gaat het om samen komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Op die manier kan het proces snel worden geregeld.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Geen toelichting

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 08-10-2018 door een klant in Oost Gelre

alimentatie berekenen kinderen

Kinderen Alimentatie

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Oost Gelre

Bemiddelen ouderschapsplan

Ouderschapsplan opstellen en bemiddelen daarin