error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Leersum?

Wil je scheiden? Hierbij zou een onpartijdige bemiddelaar helpen. Scheiden met behulp van een mediator in Leersum zorgt ervoor dat de scheiding gerieflijk verloopt. Bij een geschil bij een stel, wanneer uit elkaar gaan de enige goede uitkomst biedt, zal een ervaren mediator verlossing zijn. Dit zijn een paar punten waar op gefocust moet worden bij het zoeken naar mediation.

  • Verdeling schuld
  • Het verdelen van spullen met sentimentele waarde
  • Kinder alimentatie
  • Een ouderschapsplan
  • Andere regelingen over de voogdij
  • Hypotheek afwikkelen
  • Omgangsregeling
  • Het verdelen van de boedel

Vergeet niet dat mediation tevens bij andere uitdagingen kan helpen. Bijvoorbeeld; onenigheid tussen werknemer en werkgever, conflicten op de zaak, problemen met de buren of ruzie over een erfenis.

Wat zijn de kosten van een mediator in Leersum?

Een vraag waar wij je mee kunnen helpen is; wat kan ik voor een rekening verwachten? Offerte assisteert je met het zoeken van ervaren mediation. Mediators in de buurt van Leersum zoeken via Offerte.nl is simpel. Voer je gegevens en voorkeuren in via onze website en mediators bij jou uit de regio gaan contact met je opnemen.

Mediation bij een scheiding in Leersum

Dit zijn een aantal punten van aandacht. Een mediator doet niet hetzelfde als een advocaat. Advocaten proberen het meest gunstige voor de partij waar zij voor werken te krijgen. Met mediation gaat het om de middenweg vinden. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Hierdoor kan het proces snel geregeld worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Contact met voldoende aanbieders gekregen waardoor een keuze kunnen maken welke het best bij ons past.

Geen toelichting

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Utrechtse Heuvelrug

Mediation echtscheiding met kinderen

Zijn na samenwonen al 2 jaar uit elkaar. Zoon woont bij vader en dochter bij moeder. Dit gaat alleen over hoogte van kinderalimentatie voor de dochter die bij haar moeder woont. Beide kinderen nog op school. Beide kinderen hebben bijbaan . Willen niet dat kinderen studieschulden opbouwen. Kunnen alle inkomsten en kosten gezamenlijk op papier zetten en hoeft alleen calculatie gemaakt te worden van kinderlalimentatie. Welke gegevens heeft u allemaal van ons nodig ?