error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Julianadorp?

Wil jij uit elkaar gaan? Hierbij zou een onvooringenomen tussenpersoon uit de omgeving Julianadorp helpen. Scheiden met begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het proces soepeler gaat. Tijdens een conflictsituatie bij een stel, indien uit elkaar gaan de enige juiste oplossing lijkt te zijn, zou een bedreven mediator het conflict voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke zaken waar je naar kunt kijken als je een mediator uitzoekt.

Een ouderschapsplan, verdeling inboedel, Visitatie regeling, de rest-schuld verdelen, kinder alimentatie, afwikkeling van de hypotheek, de verdeling van de spullen met emotionele waarde en andere kind gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator tevens bij andere uitdagingen uitkomst beidt. Een paar voorbeelden: problemen met de arbeidsrelatie, ruzie over zakelijke overeenkomsten, ruzie met de buren of problemen binnen de familie.

Mediation in Julianadorp, wat kost dat?

De volgende vraag is; wat kan ik voor een offerte verwachten? Offerte kan je bijstaan met het zoeken van goede mediation. Een mediator in Julianadorp zoeken op Offerte.nl gaat snel. Dien je gegevens in via onze site en mediation bedrijven uit je regio gaan contact met je opnemen.

Mediation om te helpen bij scheiden in Julianadorp

Er zijn een paar belangrijke zaken waar je van op de hoogte moet zijn. Een advocaat heeft andere doelen dan een mediator. De aandacht is bij advocaten gevestigd op de beste deal krijgen voor de partij die hen inhuurt. Samen tot een oplossing komen is waar mediation voor staat. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Na afronding kunnen de partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Geen toelichting

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 06-07-2018 door een klant in Den Helder

Koophuis en scheiden

Wij gaan scheiden. Maar hebben geen idee wat we precies moeten regelen. We hebben 2 kinderen (van 2 en 4). En een koophuis, getrouwd in gemeenschap van goederen. Ik hoor het graag.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer