error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Joure?

Willen jullie uit elkaar gaan? Hier kan een onvooringenomen bemiddelaar helpen. Uit elkaar gaan met hulp van een mediator kan ervoor zorgen dat de scheiding soepel verloopt. Tijdens een onenigheid bij een koppel, wanneer scheiden de enige goede uitweg biedt, zal een mediator uit de omgeving Journe het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn een aantal zaken waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

  • Verdeling van de eventuele schuld
  • Het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Opstellen ouderschapsplan
  • Andere kind gerelateerde afspraken
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Afspraken met betrekking op de omgang
  • De inboedel verdeling

Mensen vergeten soms dat een mediator tevens bij andere zaken kan helpen. Om een paar voorbeelden te geven; onenigheid tussen werknemer en werkgever, ruzie over zakelijke overeenkomsten, geschillen met de buren en ruzie over een erfenis.

De kosten van mediation in Joure

Een vraag waar wij je mee kunnen helpen is; wat gaat dit ongeveer kosten? Offerte.nl ondersteunt bij het zoeken van betrouwbare mediation. Mediators in Joure vergelijken via deze website is eenvoudig. Dien je keuzes in via ons aanvraagformulier, mediation bedrijven uit je regio gaan contact opnemen.

Mediation bij scheiden in Joure

Er zijn een paar punten van focus. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Advocaten proberen de meest gunstige deal voor de partij waar zij voor werken te krijgen. Mediators gaat het om samen komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Op deze manier kan het proces snel afgerond worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

Goed en snelle terugkoppeling

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Geen toelichting

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in De Fryske Marren

Echtscheiding met kinderen.

Echtscheiding met kinderen. Advies en hulp om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Getrouwd in gemeenschap van goederen, eigen huis.