error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Horst?

Wil je uit elkaar? Hierbij kan een onpartijdige vertrouwenspersoon van toegevoegde waarde zijn. Uit elkaar gaan met hulp van een mediator waarborgt dat het scheiden gemakkelijk verloopt. Bij een onenigheid in een relatie, waarbij scheiden de enige juiste uitkomst biedt, zou een bekwame mediator uit de omgeving Horst het geschil voor jullie kunnen oplossen. Er zijn belangrijke punten waar op gelet dient te worden bij het zoeken naar mediation.

  • Het verdelen van een schuld
  • Alimentatie voor de kinderen
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Afspraken rondom visitatie
  • De inboedel inventariseren en verdelen
  • Het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde
  • Het samenstellen van een ouderschapsplan
  • Andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen

Vergeet niet dat een mediator tevens voor andere zaken gebruikt wordt. Bijvoorbeeld; arbeidsgeschillen, zakelijke ruzie, problemen met de buren of een conflict binnen de familie. Lees hier meer over de betekenis van mediation.

Een mediator voor een echtscheiding in Horst

Dit zijn een aantal focuspunten waar je van op de hoogte moet zijn. Een mediator is geen advocaat. Advocaten focussen zich op de beste deal krijgen voor de wederpartij. Een mediator gaat het juist om bemiddeling. Een mediator kan voor de gulden middenweg zorgen. Hierdoor kan het proces in rap tempo worden geregeld.

Wat gaat mediation in Horst kosten?

Wat kost een mediator, zul je je afvragen. Offerte helpt je bij het uitzoeken van een betrouwbare mediator. Mediators uit Horst contacten op Offerte.nl is niet moeilijk. Dien je gegevens en voorkeuren in op onze website, wij brengen je in contact met mediators uit je regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Geen toelichting

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Geen toelichting

Contact met voldoende aanbieders gekregen waardoor een keuze kunnen maken welke het best bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Echtscheiding

Ik wel, hij iets minder. Maar als het toch moet dan het liefst normaal uitelkaar, dat zegt hij.

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Alimentatie vaststellen

Mijn ex en ik zijn nu een jaar uit elkaar. We hebben samen een zoon van 2, waarvan het grootste gedeelte zorg op mij neer komt. Mijn zoon gaat maandag op dinsdag naar mijn ex, dit is samen zo afgesproken. Alleen ik wordt financieel niet gesteund door mijn ex. Hier zou ik graag verandering in willen en afspraken hebben, want ik hou vaak eind vd maand net iets te weinig over om goed voor ons te kunnen zorgen. Helaas kan ik hier met mijn ex niet over praten. Hij denk juist dat ik hem moet betalen omdat hij er vanuit gaat dat ik meer inkomen heb omdat ik werk en hij in een uitkering zit. Vandaar dat we een mediator willen inschakelen.