error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je een mediator in Hoofddorp?

Zijn jullie van plan om uit elkaar te gaan? In dit geval zou een onvooringenomen partner uit de omgeving Hoofddorp de oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator zorgt ervoor dat het proces gerieflijk verloopt. Tijdens een conflictsituatie in een relatie, als uit elkaar gaan de enige goede oplossing lijkt te zijn, zal een mediator met veel ervaring een oplossing bieden. Er zijn een paar zaken waar op gelet dient te worden bij het zoeken naar een mediator.

Opstellen van het ouderschapsplan, de inboedel inventariseren en verdelen, afspraken rondom visitatie, verdeling schuld, kinder-alimentatie, afwikkeling van de hypotheek, het spullen met emotionele waarde verdelen en eventuele andere kind gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator ook bij andere uitdagingen kan helpen. Een paar voorbeelden; arbeidsconflicten, conflicten op de zaak, burenruzies en familieruzie.

Wat zijn de kosten van mediaton in Hoofdorp?

Wat kost dit, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl helpt je graag met het zoeken van een betrouwbare mediator. Een mediator in de buurt van Hoofddorp inhuren op Offerte.nl is eenvoudig. Dien je gegevens en wensen in op onze website en wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven uit je regio een offerte gaan doen.

Een mediator om te helpen bij een scheiding in Hoofddorp

Je hebt een aantal punten van aandacht waar je je bewust van moet zijn. Mediators en advocaten hebben andere doelen. Advocaten focussen zich op de beste deal krijgen voor degene die betaalt. In het geval van mediation gaat het juist over bemiddeling. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Daarna kunnen de betrokkenen zich op de toekomst richten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Heel goed.

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Geen toelichting

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-10-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Relationeel confict

mijn man en ik kunnen moeilijk een gesprek met elkaar aangaan zonder dat het uitloopt tot een conflict en uiteindelijk raken zaken nog niet uitgesproken of te zijn opgelost. Ik denk dat het goed is iemand erbij te hebben hebben die het gesprek kan leiden zodat wij elkaar beter te woord kunnen staan en gewoon kunnen zeggen wat we willen zeggen en wellicht dat er dan beter over bepaalde zaken nagedacht kan worden of iig begrepen wordt.

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Echtscheiding

Echtscheiding we staan beide achter mediation

Aangevraagd op 18-08-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Echtscheiding mediator

Echtscheiding mediator nodig. Partijen staan niet beide achter mediation.