error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Hoevelaken?

Zijn jullie van plan om te scheiden? Hierbij zou een onafhankelijke bemiddelaar uit de omgeving Hoevelaken een goede oplossing zijn. Scheiden onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden gemakkelijk verloopt. Tijdens een geschil bij een koppel, indien uit elkaar gaan de enige goede uitweg lijkt, zou een mediator hulp zijn. Dit zijn een paar zaken waar je op kunt letten als je mediation uitzoekt.

  • Verdeling schuld
  • Inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan
  • Kinder-alimentatie
  • Het ouderschapsplan opstellen
  • Andere afspraken die betrekking op de kinderen hebben
  • De afwikkeling van de hypotheek
  • Afspraken over omgang
  • Inboedel verdelen

Weet dat mediation tevens voor andere problemen gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld: arbeidsgeschillen, problemen op de zaak, problemen met de buren en problemen binnen de familie.

Een mediator om te helpen bij scheiden in Hoevelaken

Er zijn enkele punten van focus. Een mediator is absoluut geen advocaat. Advocaten zijn erop gefocust de beste deal voor hun client te regelen. Mediation staat voor samen tot een oplossing komen. Mediation brengt partijen bij elkaar. Dit is belangrijk bij bijvoorbeeld het aanvragen van een flitsscheiding. Op die manier kan het proces vlug afgerond worden.

Wat zijn de kosten van een mediator in Hoevelaken?

Wat kost dit, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl helpt bij het kiezen van een ervaren mediator. Mediators in de buurt van Hoevelaken zoeken via onze website is eenvoudig. Dien je wensen in op Offerte.nl, wij brengen je in contact met mediation bedrijven bij jou in de buurt.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Positief. Ik kreeg binnen 1 dag 2 offertes toegestuurd.

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Geen toelichting

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 27-06-2018 door een klant in Nijkerk

Conventant indienen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het opstellen van een convenant en het indienen hiervan bij een rechter. Gezien beide partijen er samen uit zijn gekomen en alles al op papier hebben staan, gaat het hier alleen om het opstellen van een convenat en het indienen bij een rechter.