error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je mediation in Heeswijk?

Ben jij van plan om uit elkaar te gaan? Hier kan een neutrale vertrouwenspersoon uit de omgeving Heeswijk de oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator zorgt ervoor dat het proces gemakkelijker gaat. Bij een onenigheid in een relatie, waarbij scheiden de enige goede uitkomst is, kan passende mediation het geschil voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn belangrijke zaken waar op gefocust dient te worden als je mediation uitzoekt.

Het verdelen van een schuld, alimentatie voor de kinderen, hypotheek afwikkeling, omgangsafspraken, de boedel verdelen, het spullen met emotionele waarde verdelen, opstellen van een ouderschapsplan, en andere kinder-gerelateerde afspraken.

Wist je dat mediation tevens voor andere zaken gebruikt wordt. Bijvoorbeeld; arbeidsgeschillen, zakelijke ruzie, ruzie met de buren of erfeniskwesties.

De kosten van een mediator in Heeswijk

Wat gaat mediation kosten, is wat je natuurlijk wilt weten. Offerte.nl kan je bijstaan bij het kiezen van een goede mediator. Een mediator in de buurt van Heeswijk vinden via Offerte.nl is niet moeilijk. Voer je wensen in op ons aanvraag formulier en mediation bedrijven die in jouw regio actief zijn zullen contact met je opzoeken.

Mediation als hulp bij het uit elkaar gaan in Heeswijk

Je hebt een aantal punten van aandacht. Het is niet zo dat een mediator een advocaat is. De focus ligt bij een advocaat op een zo goed mogelijke deal krijgen voor de wederpartij. Er samen uitkomen is de focus van mediation. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Op die manier kan het proces in rap tempo worden afgewikkeld.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Geen toelichting

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Bernheze

Echtscheiding mediation

Graag een offerte van mediation bij een echtscheiding die vlot kan verlopen omdat beide partijen er achter staan en verwachten dat ze er samen goed uit kunnen komen

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer