error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Hazerswoude-Rijndijk?

Willen jullie uit elkaar? Hierbij zou een onpartijdige bemiddelaar van toegevoegde waarde zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator zorgt ervoor dat het scheiden fijner verloopt. Bij een ruzie bij een stel, indien uit elkaar gaan de enige juiste uitweg biedt, zou een ervaren mediator uit de omgeving Hazerswoude-Rijndijk een uitkomst zijn. Er zijn belangrijke punten waar op gelet moet worden bij het zoeken naar een mediator.

  • Het verdelen van de boedel
  • Het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde
  • Samenstelling ouderschapsplan
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken
  • Visitatie regeling
  • De afwikkeling van de hypotheek
  • Kinder-alimentatie
  • Verdeling rest-schuld

Mensen vergeten soms dat een mediator ook voor andere zaken gebruikt wordt. Om een paar voorbeelden te geven; onenigheid tussen werknemer en werkgever, problemen op de zaak, buren die problemen veroorzaken of familieruzie.

Wat gaat mediation in Hazerswoude-Rijndijk kosten?

Wat kost dit, is wat men vaak wil weten. Offerte.nl kan je assisteren bij het zoeken van geschikte mediation. Mediators in Hazerswoude-Rijndijk vergelijken via onze website is simpel. Dien je gegevens en wensen in op onze website, mediation bedrijven uit jouw buurt gaan contact opnemen.

Mediation bij de scheiding in Hazerswoude-Rijndijk

Je hebt een paar belangrijke zaken die je moet weten Advocaten en mediators hebben een ander doel. Advocaten zijn erop gefocust het beste voor de opdrachtgever te regelen. Er samen uitkomen is de focus van mediation. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Daarna kunnen de partijen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Geen toelichting

Allen hebben gereageerd. En dat is zeer positief.

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Echtscheiding met hypotheek

Ik ben bezig mijn ex te ontslaan van de hypotheek. Hier is een convenant voor nodig omdat we een dochter hebben. We zijn niet getrouwd en gaan gewoon goed met elkaar om en willen alles netjes regelen

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

alimentatie vaststellen

Ik ben inmiddels 11 jaar geleden gescheiden en hertrouwd. Het conflict betreft de hoogte van alimentatie voor het jongste kind die binnenkort 18 jaar wordt. Ik krijg dan geen kinderalimentatie en kinderbijslag meer terwijl mijn kosten gelijk blijven. Ik wil graag weten of het redelijk is dat ik een klein stukje van de kinderalimentatie aan mijn dochter vraag voor kost en inwoning.

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Juridisch advies

Scheiding is al achter de rug, voor de evaluatie hebben we juridisch advies nodig. Er zijn 2 onderwerpen die we graag van elkaar gescheiden houden: 1. Pensioenverevening: We hebben elkaar beloofd hier nog verder over te spreken, e.e.a staat al beschreven in het samenlevingscontract en convenant maar hierover bestaat een meningsverschil. 2. Periodieke evaluatie: ouderschapsplan en herberekening kinderalimentatie. Hierbij graag vastleggen welke kosten er betaald dienen te worden van kinderalimentatie, is nu te vaag. Is het mogelijk de prijs voor de verschillende gesprekken te specificeren in de offerte?

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Opstellen ouderschapsplan

Hulp bij opstellen ouderschapsplan en afwikkelen relatie.

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Familie mediation

Mijn zoon en schoondochter wonen met 3 kinderen. Daar zijn geen familie mediators gevestigd. Ik ken van beide kanten de situatie heel goed. Ik zie ook dat er geen echte familie mediation plaatsvindt, mijn zoon praat nu over scheiding, terwijl we al 2 jaar aan het tobben zijn zonder resultaat. Ik wil graag een gesprek met een familie mediator. Ik kan dan de situatie uitleggen en we kunnen samen de mogelijkheden verkennen. Uiteraar wil ik dat eerste gesprek ook betalen.

Aangevraagd op 01-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Echtscheiding mediation

wij zoeken mediation bij een echtscheiding en tegelijkertijd ook een financieel adviseur om te kijken wat er mogelijk is

Aangevraagd op 25-06-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Mediation met ouderschapsplan

Onregelmatig werk van beide partijen en 2 kinderen van 4 en 7 jaar.