Ben je op zoek naar mediation in Harmelen?

Zijn jullie aan het scheiden? In dit geval zou een onbevoordeelde tussenpersoon uitkomst bieden. Scheiden onder begeleiding van een mediator in Harmelen waarborgt dat het scheiden fijner gaat. Bij een conflictsituatie in een relatie, indien uit elkaar gaan de enige goede oplossing biedt, zou een ervaren mediator het geschil voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn een aantal punten waar op gelet dient te worden als je mediation uitzoekt.

De rest-schuld verdelen, kinderalimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, visitatie regeling, de inboedel verdeling, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan, opstellen van een ouderschapsplan, en andere voogdij gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator tevens voor andere problemen gebruikt wordt. Bijvoorbeeld: onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke problemen, burenruzies en problemen binnen de familie.

Een mediator voor een scheiding in Harmelen

Er zijn enkele punten van focus. Een mediator is geen advocaat. De focus ligt bij een advocaat op het meeste eruit halen voor de partij die hen inhuurt. Mediation staat voor samen tot een oplossing komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Als het scheiden snel is afgerond kunnen de exen focussen op de toekomst.

Wat gaat mediation in Harmelen kosten?

De volgende vraag is; wat kost mediation? Offerte kan je assisteren met het uitzoeken van geschikte mediation. Mediators uit Harmelen contacten via Offerte.nl gaat vlot. Voer je gegevens in via ons aanvraagformulier en wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven bij jou in de buurt een offerte doen.