error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar mediation in Harmelen?

Zijn jullie aan het scheiden? In dit geval zou een onbevoordeelde tussenpersoon uitkomst bieden. Scheiden onder begeleiding van een mediator in Harmelen waarborgt dat het scheiden fijner gaat. Bij een conflictsituatie in een relatie, indien uit elkaar gaan de enige goede oplossing biedt, zou een ervaren mediator het geschil voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn een aantal punten waar op gelet dient te worden als je mediation uitzoekt.

De rest-schuld verdelen, kinderalimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, visitatie regeling, de inboedel verdeling, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan, opstellen van een ouderschapsplan, en andere voogdij gerelateerde afspraken.

Weet dat een mediator tevens voor andere problemen gebruikt wordt. Bijvoorbeeld: onenigheid tussen werknemer en werkgever, zakelijke problemen, burenruzies en problemen binnen de familie.

Een mediator voor een scheiding in Harmelen

Er zijn enkele punten van focus. Een mediator is geen advocaat. De focus ligt bij een advocaat op het meeste eruit halen voor de partij die hen inhuurt. Mediation staat voor samen tot een oplossing komen. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Als het scheiden snel is afgerond kunnen de exen focussen op de toekomst.

Wat gaat mediation in Harmelen kosten?

De volgende vraag is; wat kost mediation? Offerte kan je assisteren met het uitzoeken van geschikte mediation. Mediators uit Harmelen contacten via Offerte.nl gaat vlot. Voer je gegevens in via ons aanvraagformulier en wij zorgen ervoor dat mediation bedrijven bij jou in de buurt een offerte doen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Geen toelichting

Contact met voldoende aanbieders gekregen waardoor een keuze kunnen maken welke het best bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-05-2018 door een klant in Woerden

relatie conflict

ik wil informatie wat een mediater allemaal doet