error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Zorgzaam Scheiden of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Twello laat jij jouw details achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Twello.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Zorgzaam Scheiden uit Twello biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Twello.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Zorgzaam Scheiden
Branche
Mediation
KVK
70154279
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-11-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators