error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat VSW-advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Vlissingen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? VSW-advocaten uit Vlissingen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Vlissingen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Vlissingen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

VSW-advocaten
Branche
Mediation
KVK
58988807
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-10-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators