error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat VSW-advocaten of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de buurt van Vlissingen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Vlissingen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? VSW-advocaten uit Vlissingen levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Vlissingen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

VSW-advocaten
Branche
Mediation
KVK
58988807
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-10-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators