error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Verschoof Wagenaar Wervelman Advocaten is een mediator die jou kan helpen met een conflict. Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Utrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Verschoof Wagenaar Wervelman Advocaten uit Utrecht op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Utrecht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Verschoof Wagenaar Wervelman Advocaten
Branche
Mediation
KVK
30277248
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2005
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators