error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Verschoof Wagenaar Wervelman Advocaten is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Utrecht.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Verschoof Wagenaar Wervelman Advocaten uit Utrecht goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Utrecht.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Verschoof Wagenaar Wervelman Advocaten
Branche
Mediation
KVK
30277248
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2005
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators