error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Veenendaal Streefkerk Brink advocaten mediators is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een ruzie. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Almere.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Almere.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Veenendaal Streefkerk Brink advocaten mediators uit Almere verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Almere.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Veenendaal Streefkerk Brink advocaten mediators
Branche
Mediation
KVK
32164195
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2008
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators