error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Veenendaal Streefkerk Brink advocaten mediators is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Almere.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Veenendaal Streefkerk Brink advocaten mediators uit Almere op de juiste plek.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Almere.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Almere.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Veenendaal Streefkerk Brink advocaten mediators
Branche
Mediation
KVK
32164195
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2008
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators