error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Van Vught Ondernemingsrecht of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Bilthoven laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Van Vught Ondernemingsrecht uit Bilthoven op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Bilthoven.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Bilthoven.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Van Vught Ondernemingsrecht
Branche
Mediation
KVK
30253033
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators