error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Van Vught Ondernemingsrecht of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Bilthoven.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Van Vught Ondernemingsrecht uit Bilthoven levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Bilthoven.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Bilthoven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Van Vught Ondernemingsrecht
Branche
Mediation
KVK
30253033
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators