error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Van Riet Advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Van Riet Advocaten uit Rotterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Rotterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Van Riet Advocaten
Branche
Mediation
KVK
54822661
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators