error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Riet Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Rotterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Van Riet Advocaten uit Rotterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Rotterdam.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Van Riet Advocaten
Branche
Mediation
KVK
54822661
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators