error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van der Woning Advocatuur en Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Panningen.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Panningen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Panningen.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Van der Woning Advocatuur en Mediation uit Panningen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Van der Woning Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
14122196
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-10-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators