error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Van der Woning Advocatuur en Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Panningen.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Van der Woning Advocatuur en Mediation uit Panningen op de juiste plek.

Taken

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Panningen.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Panningen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Van der Woning Advocatuur en Mediation
  • Patersstraat 21, 5981TP, Panningen
  • 077-3061394
  • vdwoning.nl
Branche
Mediation
KVK
14122196
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-10-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators