error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Boven Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een conflict Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Amsterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Van Boven Mediation uit Amsterdam goed.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Van Boven Mediation
Branche
Mediation
KVK
34091201
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1995
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators