error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Van Boven Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Boven Mediation uit Amsterdam goed.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Van Boven Mediation
Branche
Mediation
KVK
34091201
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1995
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators